Historien bak Urtemax

-veien fra behandling av dyr til mennesker

Historien startet for ca. 20 år siden.

Jeg begynte å studere naturmedisin (holistisk medisin).

Min far var melkeprodusent med til tider store problemer med både mastitt og høyt celletall i eget fjøs. Etter mange års eksperimentering fant vi til slutt fram til et 100% naturlig produkt der vi oppnådde ca. 80 % virkning. Da vi vet at antibiotika bare tar ca. 40 %, var vi overlykkelige over effekten. Kostnadene ble redusert fra kr. 3.000,- (veterinær, antibiotika, tilbakeholdelse av melk) fra kr. 200,- pr. behandling.

En aldri så liten revolusjon - ren mat - ingen antibiotikamelk i naturen. Dette er et billig, effektivt og ufarlig produkt med vinn - vinn for alle.  SPENMAX ble til.

Naturens egne krefter hjelper oss når den er i harmoni.

I vår moderne tid har dette prinsippet blitt glemt. Overdreven bruk av antibiotika, desinfeksjonsmidler og tilsetningsstoffer motarbeider naturen. Naturen kan slå tilbake i form av resistente bakterier. Kuenes oppsiktsvekkende resultater gjorde inntrykk på bøndene - de prøvde det videre på sauer, griser, geiter og hester, samt kjæledyr- med like stort hell!

TIL MENNESKER

Så kom spørsmålet om disse fantastiske foredlede dråper kunne virke like effektivt på menneskers immunapparat?

Spennende tanker, tenkte vi, og satte i gang med justeringer og utprøvninger. Etter flere år med forskning i egen naturmedisinsk praksis er resultatet IKKE mindre enn fantastisk. Dette gjelder spesielt på forkjølelser, influensa, akutt øre - nese - hals og bihule betennelser etc.

Ett nytt og svært immunstimulerende produkt ble til: URTEMAX.

Vi vet at det er mange forskjellige naturpreparater ute på markedet, laget av urter. Vårt produkt er fremstilt av urteekstrakter. Dette ser i dag ut til å utvikle seg til noe, som i moderne språk, kalles frekvensmedisin. Effekten mangedobles. Vann er også en kilde til gunstige vibrasjoner. Dette bygger på Edward Bachs teorier om at solen styrker plantenes høyere energier og  vibrasjoner. Det er ingen kjente bivirkninger.

INTERNASJONAL OPPMERKSOMHET:

Nettopp dette fant den franske forretningsmannen Christian Chefdeville, på laksefiske i Trøndelag, svært interessant. Han kom bort i middelet ved en tilfeldighet gjennom en bonde i Trøndelag som brukte vårt produkt Spenmax.

Han er nå i gang med å prøve dette ut på ørretsoppdrett i Ungarn, samt markedsføring og tilpasning av produktet til landbruket og til mennesker i mellom-Europa.

Spenmax er tillatt solgt i Norge, og er godkjent av Debio (kontrollorgan for økologisk bruk i Norge). Tiden er nå overmoden til at dyr og mennesker får stifte bekjentskap med disse fantastiske grønne styrkedråpene fra naturen.

 

Med vennlig hilsen

Anne Lise Sørensen

Oslo